ontmoet

team de Kluizenaer
 

De Chef

Resident hero

Eigenaar Alex Kooman, geboren in Kapelle, kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten van zijn vader Ad die banketbakker was.

Na zijn opleiding op de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde heeft Alex veel ervaring opgedaan in verschillende zaken: van eetcafé tot drie Michelinsterren; van Rome tot Albufeira, van Ibiza tot Zwolle en van Kamperland tot Antwerpen.

Nu is hij teruggekeerd naar Goes om U zijn visie op de horeca te tonen in De Kluizenaer: lekker eten, goede wijnen, een ontspannen atmosfeer, een gezonde dosis eigenwijsheid en vooral heel veel passie voor gastvrijheid.

De gastheer / sommelier

Gastheer Bob Venhorst, leerde al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak.

Bob heeft Gastronoom-Sommelier gestudeerd aan de Academie voor Gastronomie.

Na stages bij O Mundo en Le Marron is hij neergestreken in Zeeland als Chef de Rang bij Inter Scaldes.

Met deze ervaringen, zijn enthousiasme en humor, begeleidt onze Bob u met zijn kennis over wijnen en passie in de Kluizenaer.

Sous-Chef

Onze Willy is begonnen bij ons als leerling en heeft zich nu helemaal gevestigd als onze sous-chef in de keuken.

Willy zorgt er telkens weer voor dat iedereen alle fantastische creaties op zijn bord krijgt en dat alles in de keuken soepel verloopt.

 

Gastvrouw

 

De drijvende kracht

 

Eigenaresse Knelske Brandsma is trotse partner van eigenaar en chef Alex. Samen bepaalden zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant.

Ze is geboren in Goes en opgegroeid in Wilhelminadorp. Ze verzorgt de website en zij draagt zorg voor diverse promotionele activiteiten. Samen met Alex hebben ze een zoon Beer, een paard, twee honden en een kat.

Tevens verwelkomt zij u met grote regelmaat als gastvrouw bij het betreden van ons restaurant, ook serveert zij u met liefde een van onze overheerlijke cocktails.

De troonopvolger

Beer Kooman wordt met een culinaire lepel grootgebracht en is dan ook een waardige chef-de-bambini!

De huis-fotograaf

De (mooiste) foto’s op onze website en social media worden veelal gemaakt door onze “huis-fotograaf” Marty’s Vision.

U bekijkt meer van zijn hoogstandjes op zijn website: www.martysvision.com (aanrader!)