eten en drinken

ons menu
 

Tasting Menu

In restaurant De Kluizenaer gebruiken wij zoveel mogelijk verse en lokale producten.

Ons Tasting Menu is geïnspireerd op alles wat er op dit moment om ons heen groeit, graast en zwemt… We werken zoveel mogelijk met lokale groenten, kruiden uit onze eigen tuin, de meest verse vis, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee en de Oosterschelde, en lokaal wild -of minder wildvlees in het seizoen.

Geeft u specifieke dieetwensen of allergieën alstublieft aan ons door zodat wij ook voor U een passend menu kunnen samenstellen.

 

bekijk Menu

Lunch

U kunt bij de Kluizenaer ook genieten van een heerlijke lunch.

Iedere dag hebben we een wisselend lunch menu.

Hiervoor bent u vanaf 12.00 uur welkom.

U kunt voor de lunch kiezen uit ons lunchmenu of ons grotere Tasting Menu.

Bekijkt u onze lunchklassiekers op de lunchkaart.

 

 

bekijk Menu

Diner

 

Vis, schaal- en schelpdieren komen direct van de afslag in Yerseke. Hetzelfde geldt voor onze groentes, vlees en zuivel; maar ook voor wijnen, bieren, koffie, thee en olijfolie werken wij zoveel mogelijk samen met Zeeuwse leveranciers. Al dit moois uit de regio wordt aangevuld met kruiden en specerijen van over de hele wereld.

Daarnaast laten wij u graag genieten van een lekkere cocktail, een huisgemaakt digestief of een goed glas champagne.

Geeft u specifieke dieetwensen of allergieën alstublieft aan ons door zodat wij ook voor U een passend menu kunnen samenstellen.

 

bekijk Menu

Wijn

 

Wij kunnen bij elke gang een passende wijn serveren welke afgestemd is op het gerecht.

Dit is ook mogelijk bij onze à la carte gerechten.

 

Onze wijnkaart is erg uitgebreid, onze sommelier vertelt u er graag alles over.

 

onze wijn