ook welkom

Groepen
 

Grote groepen zijn welkom

Restaurant de Kluizenaer verwelkomt grotere groepen graag in haar restaurant. Door de indeling van het restaurant is de Kluizenaer geschikt voor kleinere gezelschappen maar ook voor grotere groepen!

We overleggen graag even vooraf met u wanneer met meer dan 10 personen komt; zo kunnen we ervoor zorgen dat u direct aan een gepaste en gezellige tafel kunt plaatsnemen.

 

Grotere groepen, voor een evenement, een vergadering of verjaardag kunnen goed terecht bij restaurant de Kluizenaer.

In overleg is bij de Kluizenaer heel veel mogelijk. Uw gezelschap kan variëren van 10 tot 100 personen.

Bent u op zoek naar een locatie voor een Diner of Lunch met een groep, een receptie met een hapje en een drankje (of een een compleet drank en/of wijnarrangement), het vieren van een jubileum of zoekt u een mooie vergader of feest locatie, bel of mail ons, of stap bij ons binnen, onze chef Alex denkt graag met u mee. Samen bespreken we de mogelijkheden en wij bieden u een offerte op maat.

Priveruimte

Restaurant de Kluizenaer beschikt over een entresol, een “tussenvloer”, een extra besloten ruimte, waar u ongestoord kunt vergaderen, samenkomen en lunchen of dineren.

Ideale locatie

Restaurant de Kluizenaer bevindt zich midden in het hart van het centrum, op de Grote Markt in Goes, wat ons restaurant een ideale locatie maakt om samen te komen. Iedereen kan ons restaurant makkelijk vinden, goed bereiken en er is rondom ons restaurant voldoende parkeergelegenheid!