Crowdfunding

de Kluizenaer
 

Wij, Alex, Knelske en Beer, zijn nu 8 jaar open met Restaurant “De Kluizenaer”.

We hebben al heel wat gekke tijden achter de rug, maar blijven vol enthousiasme vooruit gaan en zijn ook enorm blij met de mooie tijden die we al hebben meegemaakt en de enthousiaste groep vaste gasten die ons erg blij maken met hun bezoek.

 

8 jaar geleden hebben we het restaurant opgezet met behulp van crowdfunding. Dit was een enorm succes. Heel veel mensen hebben hier toen in geloofd en daar zijn we enorm blij mee, want anders hadden wij nu niet gestaan waar we nu staan.

 

Nu gaan we weer een nieuw tijdperk in, sinds begin dit jaar hebben wij de kans gekregen van de vorige pandeigenaar om het pand van de Kluizenaer naar ons toe te halen.

We hebben dus ook met de vorige eigenaar afgesproken dit in de komende jaren af te gaan lossen.

Nu vinden wij dit ook wederom een goed idee, om de financiering hiervan weer in een nieuwe vorm van crowdfunding te stoppen.

Dit met de reden dat heel veel mensen gezegd hebben, als je weer eens zoiets doet, laat het ons weten, wij hadden destijds ook graag meegedaan.

 

Nu hebben wij hier heel even over na moeten denken in welke vorm we dit gaan gieten.

 

We hebben wederom certificaten gemaakt van €1000(5%), €3000(6%), €5000(7%) en €10.000+(7,5%)

Het is wederom mogelijk om het bedrag in geld terug te krijgen (2,5% rente) of in natura, dus op een “lopende rekening” in onze kassa systeem, waar elk half jaar 1/10 op vrijkomt en waar u dan van kan komen eten/drinken of dinerbonnen van kan nuttigen.

Bij grotere bedragen kan dit ook op langere termijn, dus beter rendement

(rente varieert van 5 tot 7,5%)

 

1 van onze nieuwe deelnemers zei laatst “Het is eigenlijk alsof je een grote dinerbon koopt en elke keer komt eten met korting”, zo hadden we het nog niet bekeken maar daar komt het eigenlijk wel op neer. 

 

 

Deze crowdfunding is wederom om gasten aan ons restaurant te binden en dat we hierdoor de financiering rond kunnen krijgen.

 

Uiteraard voor verdere uitleg legt Alex dit graag nog uit in een persoonlijk gesprek.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier of door rechtstreeks een email te sturen aan info@kluizenaer.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 0113-820382

 

Interesse in deelname aan de CrowdFunding?

Is je interesse voor deelname aan de CrowdFunding gewekt? Vul dan het onderstaande formulier (geheel vrijblijvend!!) in, dan nemen we contact met je op voor een uitleg en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Dit is een aanmelding voor een geheel vrijblijvend gesprek