TEAM - Restaurant De Kluizenaer - Goes
De Kluizenaer bevindt zich op de Grote Markt in Goes in het pand waar tot 1961 de Nutsspaarbank was gevestigd.
restaurant goes
20
page-template-default,page,page-id-20,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

TEAM

Alex Kooman

Eigenaar Alex Kooman, geboren in Kapelle, kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten van zijn vader Ad die banketbakker was. Na zijn opleiding op de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde heeft Alex veel ervaring opgedaan in verschillende zaken: van eetcafé tot drie Michelinsterren; van Rome tot Albufeira, van Ibiza tot Zwolle en van Kamperland tot Antwerpen.
Nu is hij teruggekeerd naar Goes om U zijn visie op de horeca te tonen in De Kluizenaer: lekker eten, goede wijnen, een ontspannen atmosfeer, een gezonde dosis eigenwijsheid en vooral heel veel passie voor gastvrijheid.

Bob Venhorst

Gastheer Bob Venhorst, leerde al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak.  Bob heeft Gastronoom-Sommelier gestudeerd aan de Academie voor Gastronomie. Na stages bij O Mundo en Le Marron is hij neergestreken in Zeeland als Chef de Rang bij Inter Scaldes. Met deze ervaringen, zijn enthousiasme en humor, begeleidt onze Bob u met zijn kennis over wijnen en passie in de Kluizenaer.

Nathan Pouwelse

Sous-chef Nathan Pouwelse heeft zijn gehele carrière op Zeeuwse bodem opgebouwd. Na het behalen van zijn diploma op het Zoomvliet college heeft hij zijn kennis opgedaan bij diverse restaurants in Zeeland. Nathan en Alex kennen elkaar al jaren, ze hebben bijna 2 jaar samen gewerkt bij De Stadsschuur in 2007. Met deze ervaringen, zijn kalmte en werkmentaliteit staat hij stevig in zijn schoenen als rechterhand van chef Alex bij de Kluizenaer.

Knelske Brandsma

Eigenaresse Knelske is trotse partner van eigenaar en chef Alex. Samen bepaalden zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant. Ze is geboren in Goes en opgegroeid in Wilhelminadorp. Ze verzorgt samen met Alex zijn broer Marty (Marty’s Vision) al die mooie grafische uitingen, zoals deze website en draagt zij zorg voor diverse promotionele activiteiten. Samen met Alex hebben ze een zoon Beer, een paard, twee honden en een kat. Tevens verwelkomt zij u met grote regelmaat als gastvrouw bij het betreden van ons restaurant, ook serveert zij u met liefde een van onze overheerlijke cocktails.