CONTACT - Restaurant De Kluizenaer - Goes
De Kluizenaer bevindt zich op de Grote Markt in Goes in het pand waar tot 1961 de Nutsspaarbank was gevestigd.
restaurant goes
29
page-template-default,page,page-id-29,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

CONTACT

Bereikbaarheid

Restaurant De Kluizenaer is gelegen op de Grote Markt 12 in Goes. Het hart van het centrum en goed bereikbaar te voet. Parkeren is mogelijk bij de Oostwal of de parkeergarage Goes. Vanaf die locaties is het slechts enkele minuten lopen. Taxi’s kunnen voor de deur stoppen indien er geen weekmarkt of evenementen zijn die dag. De Kluizenaer is ook met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar. De Intercity stopt pal naast het centrum en u kunt vanaf het NS-station met een taxi of met de bus (lijn 20 uitstappen halte Westwal of lijn 580 halte Oostwal) de Kluizenaer bereiken. Vanaf deze halte is het slechts enkele minuten lopen.

Al onze foto’s zijn van www.martysvision.com

De Kluizenaer
Grote Markt 12
4461 AJ Goes
T. +31 (0)113 – 820382
E. info@kluizenaer.nl
Reserveren kan via www.kluizenaer.nl/reserveren/
Privacyverklaring
KVK: 62198661

 

Openingstijden

De Kluizenaer is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, zowel voor lunch als diner. Kerstavond en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. 1e en 2e kerstdag zijn we uitsluitend geopend voor diner, we serveren dan exclusief ons kerstmenu.

De keuken is geopend van:

12:00 tot 21:30